Sezóna 2021

profil_lfs_forum

Upraveno 19.5.2021

Zdravíme. Tak další info trochu telegraficky: :)

  • Upravili jsme kalendář na jeden závod během měsíce – vyjma září. Pro osnížení výdajů jezdců jsme letos vyřadili Slovensko. Taky vzhledem k nejasnostem ohledně pandemie
  • Příspěvky začneme platit od června
    • Podle přihlášek týmů dostanete variabilní symboly. Prosím pošlete soupisky tým co nejdříve. Nejpozději před Chebem doladíme kauce, kde bude potřeba
    • Příspěvky zatím zůstavají stejné jako loni = 1700 CZK měsíčně

Ahoj a těšíme se Peter a Marcel

_______________________________________________________________________________________

Ahoj zdravíme všechny jezdce! – závodníci jsme určitě všichni :)

Po delší pauze máme zase možnost sednout do kár nahánět se s ostatníma nebo časem po okruhu…

Byl jsem hodně skeptický, co se týče uvolňování, a kdy budeme moci sezónu začít. Tak snad se to už neotočí rychle zpátky a opravdu pojedeme naplánované závody. Vzhledem k tomu, že potřebujeme mít pohromadě minimálně cca 30 lidí, raději jsme začátek posunuli až na červen.  Když to vezmu pěkně zeširoka –  a to zahájení sezóny v Chebu první červnový víkend a máme venku zatím končíme na Moravě = první víkend v září.

Jako zpestření se snažíme dohodnout v srpnu dvou závod Dĺha a Hodonín a to týden před Hodonínskou 24-ti hodinovkou. Hodonín se dříve jezdil a je škoda pomíjet vylepšenou trať, kde na dlouhé závody mnozí z nás jezdí. Vzhledem k velmi povedenému dvojzávodu v Písku, bychom rádi něco podobného zopakovali i letos. Problém s ještě volnými termíny na trati a dostupnosti kár od p. Kočky je bohužel ještě horší než loni. Ale to je něco s čím se musíme vypořádat.

Ještě čekáme na finální dohody financí a pak potvrdíme celý kalendář.

Organizačně jsme „trochu ve zpoždění“ …

Nemohli jsme obvyklým způsobem ukončit loňskou sezónu a vyhlásit pořadí týmů. Pokud by to šlo uskutečnit, navrhujeme spojit to třeba s jedním dvouzávodem. Tím se ovšem nechceme vymluvit ze zorganizování obvyklou formou. Tady bychom rádi obdrželi volby všech týmů. Předem děkujeme za odpovědi. :)

Zároveň prosíme o potvrzení účasti týmu v letošním ročníku.

Chtěli bychom Vás všechny požádat o dodržování předepsaných pravidel platných v době konání jednotlivých závodů. Pomůžeme provozovatelům okruhů, na kterých si chceme zazávodit.


2021 - Kalendář závodů

 DatumOkruhVítězný tým
#15.6.Kartarena ChebEMES Racing
#224.7.KartplanetEMES Racing
#314.8.HořoviceFirst Gear
#44.9.Steelring TřinecEMES Racing
#55.9.ModřiceEMES Racing
#624.10.ChebEMES Racing
27.11.Vyhlášení sezony 2021

Přidat komentář

Komentáře: 2
    • ped