Rozhovor s Michalem Matuškou
|Pavel Batík: Takže jako dalšího tady mám Michala Matušku z Top Gripu. Dneska, jak jsem se dozvěděl, tak jedeš poprvé závody …
Michal Matuška: „Ano.“
PB: … nepočítám trénink tady, tak jak ti to zatím vyhovuje, jak ti to jde?
MM: „Nó tak zatím cítím velkou slabinu v tom, že nejsem tak otřelej, jako ostatní určitě, v těch zatáčkách si nejsem tak jistej, čeho jsem schopen, co si můžu dovolit a tak, ale jako jinak káry jsou docela dobrý, jako až na dvě, který vyčnívaj hodně z těch ostatních, že jsou rychlejší, ale jinak parta je supr, jako lidi se nehádaj nějak a napětí je takový akorátní a líbí se mi to, mám jako dobrej pocit z tohodle závodu, určitě.“
PB: A jak se ti líbí tadleta dráha?
MM: „Tahle dráha je rozhodně, z těch který jsem zatím viděl, jako určitě nejlepší, jak úpravou, tak údržbou motokár, tak i jako celkovým vzhledem, co se týče jako interiéru tady, co je tady zařízenej, i jako restaurace a i jako doplňků, jako je tabule s výsledkama časů, potom i krásný jsou startovací světla a je to hezky udělaná trať, rozhodně. Pěkná.“
PB: A vyhovuje ti takovéhle počasí, nebo bys radši déšť?
MM: „No, vzhledem k tomu, že jsem na dešti ještě nejezdil, tak zatím tohle je pro mě ideálnější, takže do deště bych se asi nepouštěl, kdyby jako byl.“
PB: A jak zatím to vidíš na výsledek vašeho týmu?
MM: „No, vzhledem k tomu, že než jsem jako tak se do toho dostal, tak jsem to dost pokazil, našemu týmu, jsem byl nebodovanej zatím, až teďkon se mi podařilo konečně druhý místo, tak to bylo konečně slavnější, ale nevím no, je to takový sporný, moc jsme to nepočítali, ale říkali jsme si, že bychom možná mohli obhájit nějaký osmý místo, ale to uvidíme na konci vyhlášení.“
PB: Dobře a zmínil jsi tady restauraci, už jsi byl na obědě?
MM: „Určitě, už jsem tady byl, už jsme tady byli před několika dny, tak jsem byl na obědě a že jako dobrý, dobrá kuchyně, rozhodně.“
PB: Tady na to jsem se zatím nikdy nikoho nezeptal, takže se zkusím zeptat tebe, jakožto nováčka, co si myslíš tady o personálu, o jídle, o pití …
MM: „No, personál je rozhodně velmi příjemný a zatím jako žádnej konflikt s nima nebyl, co se týče pana mechanika, ten taky velice vstřícnej, solidní člověk a jinak kvalita jídel a obecně i nápojů bych řekl, že je na špičkový úrovni. I ta, i vlastně ten interiér i to vybavení tady je takový nový, je to hezký, čistý, takže já jsem nad míru spokojenej.“
PB: Takže když bychom to obodovali od jedničky do desítky, kdy deset je nejvíc?
MM: „No, myslím si, že tu desítku si to zaslouží, určitě.“
PB: Dobře, tak doufám, že to bude číst pan majitel, teda potom, až to bude na těch stránkách … takže já ti děkuju, ať se daří a užij si to, no …
MM: „Díky moc …“