Závod v Písku (odpolední, nebodovaný do šampionátu)

 

Odpolední závod v Písku

Datum konání:                 3. října 2020, od 13:30 hod. do cca 17:30

Místo konání:                   Motokárový okruh Písek Hradiště

Motokáry:                         Honda 390 ccm

Cena:                                 500,- Kč za 15 minut jízdy

Maximální kapacita:       24 jezdců

 

Vážení závodníci a závodnice,

jak již možná víte, Kart Race si pronajal závodní okruh v Písku a též Hondy 390, na kterých pojedeme 3. října předposlední závod našeho šampionátu v této sezoně. Jelikož však máme okruh i motokáry pronajaty na celý den, naskytla se nám na odpoledne možnost uspořádat i závod pro Vás, co s námi nepojedete náš závod šampionátu.

Formát závodu bude stejný jako dopoledne – budou se jezdit 15-minutové „kvalifikace“, půjde tedy pouze o to, zajet nejrychlejší kolo. Podle našich předpokladů by měl každý jezdec odjet 3 rozjížďky, ze kterých se sestaví celkové pořadí, ale toto bude ve výsledku záviset na počtu přihlášených účastníků, počasí a spolehlivosti techniky (je tedy možné, že se pojede více i méně).

Tento závod bude závodem jednotlivců (netřeba tedy sestavovat týmy) a zúčastnit se ho může v podstatě kdokoliv, a to i naši stálí jezdci, kteří pojedou závod týmů dopoledne. Jistě ale nemusím předesílat, že závodu by se měl (a to i pro svou bezpečnost) účastnit pouze někdo, kdo má s ovládáním motokár alespoň nějakou zkušenost.

Podmínky registrace: Napsat e-mail na pavelmatejicek@email.cz a zaplatit zálohu ve výši 1.000,- Kč na účet, č. ú. 1861231083/0800 a do poznámky pro příjemce napsat své jméno.

Kart Race si vyhrazuje právo vyloučit jakéhokoliv jezdce ze závodu (a to i v průběhu rozjížďky), bude-li jezdec nebezpečný pro sebe a/nebo ostatní jezdce.

 

za Kart Race z.s.

Pavel Matějíček

Přidat komentář