Sezona 2017

plzen

Ahoj členové, členkyně, příznivci, příznivkyně a fanoušci.:)

Sezona 2017 již klepe na dveře, tak nám dovolte napsat pár řádků, abyste byli všichni v obraze.

Jak jsem informoval mailem začátkem roku, tak do této sezony vstoupí celkem 12týmů.

Kromě stálých:

3K Racing
MISHMASH
Red Šneks
Rebels Racing
KORODI Racing
RS Racing
Buřtojedi Racing
Solid Curves Drive
Top Grip Racing

Přibyly  tyto:

Fantastic 3 –   nastoupil loni na poslední dva závody, aby nám zaplnil díru po KRT, které nás opustilo v Rychnově a týmy No Rajdrs a Auto-Koni Racing nás doplnily na Pyšelce. Ještě jednou chlapáky vítáme a těšíme se na nové souboje. Věřím, že zapadnete tak, jako loňský nový tým Buřtojedi Racing, který vynaložil velké úsilí, aby mohl pokračovat i v této sezoně.

Před pár dny se na našich stránkách objevil kalendář, který byl zveřejněn na Pyšelce.  Myslel jsem, že stihneme vyřídit novou dráhu na Slovensku – Motokáry Dlhá. Ale bohužel ještě nemají  dostatečný počet motokár, proto je zatím KartOne osamostatněná a s největší pravděpodobností tomu tak letost bude. Dlhou bych rád – vzhledem k lokalitě a vinným možnostem.:), zpestřil s Brněnským dvojzávodem v letních měsících – pravděpodobně červenec. A desátým závodem by měl být Rychnov a jeho 340ky. Zde nevím, jestli to půjde z organizačního hlediska, jelikož na vytrvalák máme málo kár a na challenge je to zase hodně rozjížděk. Nevím, jestli bychom odjeli všechny rozjížďky, vzhledem k tomu, že se jedná o velmi křehké káry… Zainteresovaní ví… Kompletní podobu kalendáře chceme mít během března potvrzenou (už by měly komunikovat všechny okruhy:). Poté Vám jeho formu a co kde bude (formáty) vypíšeme. Pokud máte nějaký zajímavý typ na okruh, kam bychom mohli zavítat, určitě pište ( třeba do komentářů zde pod článkem).

Další věcí o které bych Vás rád informoval je aktualizace některých sekcí na našem webu. V horním menu organizace, byly zaktualizovány tyto sekce: ,Organizační řád, Kontakty, Bankovní účet. Dále byla vytvořena sezona 2017 a loňská sezona byla uložena do archivu mezi ostatní sezony. Tak se na to prosím všichni koukněte! :)

Na webu budou postupně přidány do záložek týmy a jezdci, takže se jejich zobrazení změní a snad se nějak rozumně podaří nastavit vaše přihlašovací udaje na web, abyste mohli spravovat vaše tiskové zprávy..:)

 

Kefi a Miki

 

Přidat komentář

Komentáře: 3